VIVAMAX Blog

A minőségi és pihentető alvás aranyat ér

2019.06.07Szerző: VIVAMAX
A minőségi és pihentető alvás aranyat ér

Az alvás hozzájárulhat egészségünk megőrzéséhez, mivel létfontosságú és az immunrendszert is erősíti. Tegyünk a minőségi alvásért! Olvassa el a blogban tippjeinket! Tovább a bejegyzésbe »

Cukorbetegek lábápolása

2019.05.13Szerző: VIVAMAX
Cukorbetegek lábápolása

A cukorbetegség a világon az egyik leggyakoribb anyagcsere-betegség, melynek a "diabétesz láb" szindróma a cukorbetegség egyik komplex szövődménye. A betegség következtében fellépő idegkárosodás a test bármely területén előfordulhat, de leggyakrabban a végtagokat, azon belül is elsősorban a lábfejeket érinti. Az idegi károsodás tünetei megfelelő odafigyeléssel korán felismerhetőek, és gondos kezeléssel, rendszeres ellenőrzéssel megelőzhető a láb állapotának további romlása, elkerülhetővé válik az amputáció. Tovább a bejegyzésbe »

Fuss gondtalanul, nyújts gondosan!

2019.04.12Szerző: VIVAMAX
Fuss gondtalanul, nyújts gondosan!

A futás az egyik legkedveltebb mozgásforma, amelynek számos előnyét ismerjük. Cikkünkből mindent megtudhatsz a futásról, a testre-lélekre gyakorolt hatásáról, és hogy mire kell odafigyelned edzés előtt és után. Tovább a bejegyzésbe »

Tavaszi „nagytakarítás” az egészséges életmód jegyében

2019.03.29Szerző: VIVAMAX
Tavaszi „nagytakarítás” az egészséges életmód jegyében

​A tavasz beköszöntével egyre többünknek kerül előtérbe a mozgás és az egészséges életmód fontossága. Ahogy megjelennek az első napsugarak és kellemesebbre vált az idő, a kültéri sportolási lehetőségek száma is megnő és előrevetíti a nyár hangulatát, így mindenki szeretne minél hamarabb legjobb formájába lendülni a bikiniszezonra. Tovább a bejegyzésbe »

Az életet adó természeti kincsünk: a víz

2019.03.22Szerző: VIVAMAX
Az életet adó természeti kincsünk: a víz

Március 22. a Víz világnapja, melynek idei mottója: Vizet mindenkinek! Tudta, hogy a víz fogyasztása erősíti az immunrendszert és lassítja az öregedési folyamatokat? Tovább a bejegyzésbe »