Rólunk

VIVAMAX

Otthon az egészségben!

A Vivamax termékek forgalmazója a Vivaldi Kft. 1997-es megalapítása óta meghatározó szerepet játszik Magyarországon az egészségmegőrző, wellness és szépségápolási termékek területén. A termékválaszték „zászlóshajójának” számító Vivamax termékek mellett cégünk több más, jól ismert márkát is forgalmaz. A termékkör kialakításánál mintaként szolgált számunkra a hazánkhoz képest e területen lépéselőnyben lévő, fejlettebb országokban elérhető termékválaszték. Korábban Magyarországra jellemző volt a modern technikák adaptálásának késedelme, valamint az ősi, több ezer éves egészségmegőrző módszerek alkalmazásának nem kellő mértékű kiterjedtsége.

További nehézségeket jelent, hogy a wellness a hazai társadalom jelentős része számára egy nehezen körvonalazható, alig behatárolható fogalom, es gyakran – tévesen – az átlag feletti keresettel és életszínvonallal kapcsolják össze. Fejlett országokban a modern orvostudomány és az ősi természetgyógyászat módszereinek együttes alkalmazása jól megfér egymás mellett, számos esetben így jobb eredményeket értek el a gyógyításban, mintha bármelyiket külön alkalmazták volna. Fontos elem a wellness fogalmának társadalmi tudatba történő beépülése, mert segítségével javuló életminőséget biztosíthatunk magunk és szeretteink számára.

VIVAMAX

A Vivaldi Kft. csapata szeretne a maga eszközeivel hozzájárulni, hogy az otthoni egészségmegőrző, wellness és szépségápolási eszközök minél szélesebb tömegek számára elérhetőek legyenek kortól, lakhelytől, keresettől függetlenül. Ennek érdekében folyamatosan keressük a nemzetközi piacon fellelhető termékújdonságokat és módszereket, majd azokat – független laboratóriumok által végzett – minőségellenőrzési vizsgálatok lefolytatása után a betegségmegelőzésre, az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre nyitottak rendelkezésére bocsátjuk.

Hol tartunk most?

Az elmúlt években szerencsére hazánkban is sokat változott ezen termékek, módszerek megítélése. Napjainkban – talán részben a mi munkánknak is köszönhetően – Magyarországon is sokan elfogadják, és megelégedéssel alkalmazzák őket. Jó példa erre az akupunktúra és a mágnesesség. E két módszernek számos kedvező hatását pár évvel ezelőtt még nem sokan ismerték, mára azonban már Magyarországon is széles körben alkalmazzák sikerrel ezeket az eljárásokat. A VIVALDI Kft. az országban elsőként hozta kereskedelmi forgalomba az elektro-akupunktúrás készüléket és a mágneses termékcsaládot.

A bevezetés óta eltelt 10 évben szakemberekkel, orvosokkal és természetgyógyászokkal folytatott együttműködésünk eredményeként megszerzett tudásunk és felkészültségünk biztos hátteret ad kereskedelmi tevékenységünknek. Termékválasztékunkat úgy alakítjuk ki, hogy a házi diagnosztika mellett megtalálhatók legyenek szépségápolási, masszázs és wellness termékek is, így mindenki megtalálja az általa keresett terméket. A Vivamax szaküzlet hálózatot azért hoztuk létre, hogy vásárlóink az ország egész területén a lehető legkedvezőbb áron jussanak hozzá termékeinkhez.