Kiszállítás készletről akár 24-48 órán belül!
25 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Mintaboltjainkban kipróbálhatja termékeinket!
Kosaram

Gyors kiszállítás készletről - akár 24 órán belül!

25.000 Ft felett INGYENES házhoz szállítás!

 Forgalmazott márkáink

 

Tovább a termékekre!

Otthon az egészségben!
A márka szlogenje kifejezi cégünk küldetését: hozzájárulni embertársaink testi-lelki egészségének és mindennapi jó közérzetének megőrzéséhez, a hagyományos orvoslás és a modern technika vívmányainak felhasználásával. Innováció és hitelesség: talán ezzel a két szóval lehetne leginkább jellemezni a Vivamax márkát, miközben emberközpontú gondolkodással és vásárlóbarát szemlélettel fordulunk a vásárlóink felé.
 
 
A mosolygós lábakért!
A VivaFit termékcsalád elsősorban a lábak egészségére fókuszál, ezt tükrözi a szlogenje is. A márka magában foglal minden olyan terméket, amely a könnyed járást, valamint az egészséges, esztétikus lábfejeket és talpakat szolgálja a talpbetétektől az ezüstszálas zoknin át a bütyökkezelésig. A termékcsalád oszlopos tagjai továbbá a speciális ízületi szorítók, melyek közül kiemelkednek a mágneses szorítók turmalinnal, illetve a trendi dizájnnal tervezett, speciális szövésű sport szorítók.
 

Tovább a termékekre!

Japán precizitással!
Hogy mi a közös a vérnyomásmérésben és a Citizen márkában? Talán az, hogy egy jó vérnyomásmérő alapvető ismérve a pontosság, míg az eddig főleg exkluzív karóráiról ismert Citizen is a pontosságáról, precizitásáról híres. A precíziós technológiában világelső japán cégbirodalom küldetésének érzi, hogy „valódi értéket” teremtsen az egészségügyi termékek területén is. Megbízható vérnyomásmérőit hosszú garanciaidővel kínáljuk.

Tovább a termékekre!

Légtisztítás és levegőkezelés professzionális szinten!
A nemzetközileg ismert és elismert márka igen kedvelt számos európai országban és az Egyesült Államokban is. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező dél-koreai cég kifejezetten légtisztítók, légmosók és páramentesítők gyártására szakosodott. Termékeiket kiváló minőség, korszerű dizájn, tartósság és innovatív technológia jellemzi. Számos európai, illetve nemzetközi minősítéssel rendelkeznek.
 
 
 
Esztétikum és egészségmegőrzés!
A népszerű olasz harisnyamárka termékei kiváló minőségű orvostechnikai eszközök, melyek elsősorban a vénás elváltozások megelőzésére, valamint korai tüneteinek kezelésére szolgálnak. A precíz kompressziós zónák gondosan, a láb igényei szerint kalibrált kompressziója javítja a vérkeringést, csökkenti a duzzanatot és az elnehezült lábak érzését. Klinikailag tesztelt, tartós, finom tapintású, magas pamuttartalmú anyagból készültek, melyeket a Silver+ ezüst ion technológia tesz még hatékonyabbá és különlegesebbé.
 
 
Kiváló ár-érték arányú ízületvédő termékek Görögországból!
Az Anatomic Help márkát 1996-ban alapították Görögországban. Saját, 7000 m2-es gyárukban kiváló minőségű ortopédiai és sportorvosi termékeket gyártanak. Több, mint 250 féle termék található a választékukban, portfóliójukat a nemzetközi előírásoknak és elvárásoknak eleget téve tervezik meg. A népes orvos és fizioterapeuta csapat különösen ügyel az anyagok és a dizájn megtervezésére, mind funkció, mind a küllem tekintetében.
 
 
Mozogj szabadon, mozogj természetesen!
A spanyol Fisiocrem titka a gondosan válogatott gyógynövényekben és a különösen magas hatóanyagkoncentrációban rejlik. A gyártás során a teljes folyamatot szigorú minőségellenőrzés alá vonják a növény szüretelésétől egészen a termék csomagolásáig. A végeredmény pedig egy rendkívül hatékony, kellemes állagú és illatú krém, amit ha valaki egyszer kipróbált, soha többé nem akar lemondani róla.
 
 
Egészség és elegancia!
A mágnesterápia világszerte ismert és elismert kiegészítő terápia többek között mozgásszervi és ízületi panaszokra és gyulladásokra. Érdekesség, hogy a mágnesterápiát a feljegyzések szerint már 3500 évvel ezelőtt, az ősi kínai gyógyászatban is sikerrel használták fájdalomcsillapításra. A Jade mágneses ékszerek tehát amellett, hogy gyönyörűek, fontos szerepük lehet az egészségmegőrzésben is.
Az ergonómia és az alvás szakértője!
Tartásjavító, kényelmi és alváskomfort párnái kiváló minőségű, prémium alapanyagok felhasználásával készültek. Speciális memóriahab töltetük optimális alátámasztást biztosít, melyet belső védőhuzattal láttunk el és kellemes tapintású külső huzattal óvunk a külső behatásoktól.
 
 
Kényelem és biztonság!
A MediZen márka egészségvédő termékei jellemzően terápiás célokat szolgálnak, melyeknek elsődleges célja, hogy a termékeket használók teljesebb és egészségesebb életet élhessenek.  Hisszük, hogy a megfelelő terápiás és megelőző eszközök használata hozzájárulhat az életminőség jelentős javulásához.

 

 

Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner