Kiszállítás készletről akár 24-48 órán belül!
25 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Mintaboltjainkban kipróbálhatja termékeinket!
Kosaram

Gyors kiszállítás készletről - akár 24 órán belül!

25.000 Ft felett INGYENES házhoz szállítás!

Kapcsolatfelvételi űrlap

INFORMÁCIÓKÉRÉS, ELÁLLÁS, BEVIZSGÁLÁS és SZERVIZELÉSI IGÉNY BEJELENTÉS

 

A Vivamax webáruház szolgáltatásaival vagy a webáruházban vásárolt termékekkel kapcsolatban esetlegesen fellépő panaszát vagy kérdését, kérjük ezen űrlap kitöltésével juttassa el hozzánk. Az űrlap kitöltését követően kollegáink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Vásárlói tájékoztatás:

A Vivamax termékek magyar nyelvű csomagolásban és használati-kezelési útmutatóval kerülnek forgalomba. A Vivamax webáruházban  vásárolt termékre a hatályos törvények, illetve kereskedelmi szabályozás vonatkozik, a szavatosság és jótállás az ÁSZF-ben részletezett módon valósul meg.

A termék Szervizünk címére (Vivaldi Kft., 2120 Dunakeszi, Pallag u. 37.) történő visszaküldésének költsége a Vásárlót terheli. A Szolgáltatónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni.

A szervizelés és a termék visszajuttatása garanciális időn belüli termék esetében, rendeltetésszerű használat mellett a vásárlónak díjmentes.

Garancia időn túli termékmeghibásodás esetén is gondoskodunk a szakszerű kivizsgálásról és javításról. Ez esetben egyedi árajánlatot adunk az űrlap kitöltését követően.