Akár 24 órás kiszállítás készletről!
10 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Mintaboltjainkban kipróbálhatja termékeinket!
Kosaram
10.000 Ft felett ingyenes kiszállítás akár 24 órán belül!

Termékeinket mintaboltjainkban ki is próbálhatja!

Pár szóban az anyavállalatról:

Cégünk, a Vivaldi Kft. - a Vivamax márka tulajdonosa - egy 1997-ban alapított, 100%-ban magyar tulajdonban lévő társas vállalkozás. Csapatunk a kezdeti 3 fős létszámról mára elérte a 20 főt.

Fontos küldetésünk a magyar lakosság egészségének, jó közérzetének megőrzése és a vásárlóink minél magasabb színvonalú kiszolgálása. Egészségtudatos emberek lévén munkatársaimmal együtt immár 24 éve azon dolgozunk, hogy hozzásegítsük Önöket egy egészségesebb, és ezért örömtelibb, gondtalanabb élethez a hagyományos orvoslás és a modern technika vívmányainak felhasználásával.

Hol készülnek a Vivamax termékek?

Cégünk műszaki cikkei, közös márkanevükön a Vivamax termékek Magyarországon, Európában, illetve a Távol-Keleten készülnek. Célunk, hogy a választékunkon belül folyamatosan növeljük a magyar és európai termékek részarányát, azonban a Távol-Keletről beszerzett termékek ár-érték aránya sokszor versenyképesebb. Fontos hozzátenni, hogy minden Vivamax termék magyar csomagolással kerül forgalomba annak érdekében, hogy vásárlóink már a dobozról is értesülhessenek a számukra fontos termékinformációkról.

Vivamax – Otthon az egészségben!

A márka szlogenjét látva joggal vetődhet fel a kérdés: miért gondoljuk, hogy „otthon vagyunk az egészségben?”. Az elmúlt 24 évben sokat láttunk és tapasztaltunk, gyakorlatilag együtt nőtünk fel a magyarországi egészségmegőrző piaccal.

1997-ben Magyarországon még gyerekcipőben járt ez a terület. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon elsők között a Vivamax kínálatában találkozhattak masszázsülésekkel, egyes alakformáló és fitness eszközökkel, mágneses ízületi szorítókkal és elektro-akupunktúrás készülékkel is.

A 24 éves nagykereskedelmi jelenlét mellett 2009 óta készítünk viszonteladóinknak és vásárlóinknak rendszeresen megjelenő Vivamax akciós újságokat, melyeknek köszönhetően a Vivamax választék immár az Önök postaládájába is eljuthat! Ebből az időszakból is rendkívül sokat tanultunk, hisz azóta sokkal több vásárlói vissszajelzést kapunk a termékeinkkel kapcsolatban, melyeket minden esetben figyelembe vesszük a termékfejlesztés során.

Mindezek alapján büszkén és hitelesen használjuk szlogenünket: Vivamax – Otthon az egészségben!

 

Miben rejlik a Vivamax márka sikere?

Meggyőződésünk, hogy a Vivamax márka azért is ilyen sikeres, mert magyar fejlesztőcsapattól jut el a magyar emberekhez. Egy magyar cégnél jobban senki nem ismerheti a magyar lakosság egészségügyi problémáit és térség anyagi lehetőségeit: ezen ismeretek birtokában mi kifejezetten a magyar emberek számára keresünk ár-érték arányban kimagaslóan jó, emellett elérhető árú termékeket.

Sikerünk további tényezője, hogy választékunk kialakításánál nagyban támaszkodunk a viszonteladó partnereinktől és saját Vivamax mintaboltjainktól kapott visszajelzésekre is, hisz ők azok, akik nap mint nap találkoznak a vásárlókkal, tőlük értesülhetnek elvárásaikról és a korábban vásárolt termékekkel kapcsolatos tapasztalataikról. Köszönet illeti Vivamax forgalmazóinkat azért, hogy ezt a tudást megosztják velünk, kiegészítve mindezt saját meglátásaikkal. Ezek nélkül a vásárlói és partneri visszajelzések nélkül nem juthattunk volna el oda, hogy mára Magyarországon és Európában is egyedülálló egészségmegőrző választékkal rendelkezünk. Szoros partneri együttműködésünk már korábban is számos sikeres termékötlet megszületését eredményezte.

Végül, de nem utolsó sorban munkatársaimmal minden lehetséges fórumon figyelemmel kísérjük a világban megjelenő újdonságokat, és mérlegeljük azok magyarországi bevezetésének lehetőségét, hasznosságát.

 

Az előbbieket összefoglalva miért vagyunk meggyőződve arról, hogy a Vivamax márka a legjobb választás az Ön és családja számára?
 • Kiváló ár-érték arányú termékeket kínálunk
 • Innovatív és széles termékválasztékkal rendelkezünk
 • Szigorú minőség-ellenőrzést végzünk
 • Kompetens, vásárlóbarát és segítőkész online és offline ügyfélszolgálatunk van
 • Saját Vivamax márkaszervízzel dolgozunk
 • Magyar nyelvű termékcsomagolásaink vannak
 • Egészségmegőrző termékeinket kifejezetten a magyar igényekre szabjuk
 • Országos Vivamax viszonteladó hálózattal rendelkezünk
 • Gyógyászati szaküzleteinkben magasan képzett eladók várják Önöket
 • Modern webáruházunk kimagaslóan jó készletellátottsággal rendelkezik
Vivamax almárkák

A Vivamax márka választéka főként műszaki cikkekből áll, 2018-ban azonban - vásárlói visszajelzések alapján - két további almárkával gazdagítottuk a Vivamax termékpalettát:

 • Vivafit by Vivamax: talpbetétek és bütyökkorrigáló eszközök széles választéka.

 

 • MemoryPlus by Vivamax: memóriahabos párnák és támaszok irodába és otthoni használatra.

A Vivafit és MemoryPlus termékek a már jól megszokott Vivamax minőséget és szakmai hátteret képviselik a lábápolás és memóriahabos termékek piacán. Új márkáink a kezdetektől fogva nagy népszerűségnek örvendenek a Vivamax vásárlók körében, használják őket is egészséggel!

 

A Vivaldi Kft és a Vivamax márka küldetése, jövőképe és értékei:

Küldetés
Hozzájárulni embertársaink testi-lelki egészségének és mindennapi jó közérzetének megőrzéséhez, a hagyományos orvoslás és a modern technika vívmányainak felhasználásával.

Jövőkép
Tovább erősíteni pozíciónkat a magyar piacon egészségmegőrzés, wellness és fitness területen.

Értékek
Emberközpontú gondolkodással és vásárlóbarát szemlélettel fordulni az emberek felé. Innováció és hitelesség: talán ezzel a két szóval lehetne leginkább jellemezni a Vivamax márkát.

 

Ha bármi kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Tisztelettel:

Bartucz Attila
Ügyvezető igazgató
Vivaldi Kft – a Vivamax márka forgalmazója