Kiszállítás készletről akár 24-48 órán belül!
25 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Mintaboltjainkban kipróbálhatja termékeinket!
Kosaram

Gyors kiszállítás készletről - akár 24 órán belül!

25.000 Ft felett INGYENES házhoz szállítás!

Rólunk:

A Vivamax márka létrehozója a Vivaldi Kft., egy 1997-ban alapított, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Egészségtudatos emberek lévén mi, a Vivaldi Kft. munkatársai a kezdetektől fogva azon dolgozunk, hogy hozzásegítsük embertársainkat egy egészségesebb, és ezért örömtelibb, gondtalanabb élethez a hagyományos orvoslás és a modern technika vívmányainak felhasználásával.

Célunk a magyar emberek egészségének megőrzése, illetve jó közérzetének elősegítése, valamint vásárlóink minél magasabb színvonalú kiszolgálása. Örömmel tölt el bennünket, hogy ma már számos magyar háztartásban megelégedéssel használnak Vivamax termékeket.

 
Gyártói háttér

A Vivamax termékek Magyarországon, Európában, és a Távol-Keleten készülnek. Minden gyártó helyen szigorú minőség-ellenőrzés biztosítja termékeink kiemelkedő minőségét.

Célunk, hogy a Vivamax márkát választók a lehető legjobb ár-érték arányú, korszerű termékekhez jussanak, melyeket megelégedéssel használnak hosszú időn keresztül.

Természetesen minden Vivamax termék egységes külső megjelenésű, magyar nyelvű csomagolásban kerül az üzletek polcaira annak érdekében, hogy vásárlóink már a dobozokról értesülhessenek a számukra fontos információkról.

A márka saját magyarországi szervize további biztosítékot jelent a termékek lehető leghosszabb élettartamára.

 

Küldetésünk, jövőképünk és értékeink:

Küldetés
Hozzájárulni embertársaink testi-lelki egészségének és mindennapi jó közérzetének megőrzéséhez, a hagyományos orvoslás és a modern technika vívmányainak felhasználásával.

Jövőkép
Tovább erősíteni pozíciónkat a magyar piacon egészségmegőrzés, wellness és fitness területen.

Értékek
Emberközpontú gondolkodással és vásárlóbarát szemlélettel fordulni az emberek felé. Innováció és hitelesség: talán ezzel a két szóval lehetne leginkább jellemezni a Vivamax márkát.

 

Vivamax – Otthon az egészségben!

A márka szlogenjét látva joggal vetődhet fel a kérdés: miért gondoljuk, hogy „otthon vagyunk az egészségben?”.

Nos, a Vivamax márka megalapítása óta eltelt több, mint 20 esztendőben minden energiánkat az egészségmegőrzés szakma megismerésére, a fejlődés nyomon követésére, esetenként a termékfejlesztésekben történő aktív részvételre fordítottuk.

Vállalkozásunk indításakor Magyarországon ez a terület még gyerekcipőben járt, így elmondhatjuk, hogy gyakorlatilag együtt nőttünk fel a hazai egészségmegőrző piaccal. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon elsők között a Vivamax kínálatában találkozhattak masszázsülésekkel, egyes alakformáló és fitness eszközökkel, mágneses ízületi szorítókkal és elektro-akupunktúrás készülékkel is.

2009 óta készítjük viszonteladóink és vásárlóink számára a rendszeresen megjelenő Vivamax akciós kiadványt, melynek köszönhetően a Vivamax választék immár az Ön postaládájába is eljuthat! Örömünkre szolgál, hogy a kiadványnak, illetve a Vivamax termékek egyre nagyobb ismertségének köszönhetően vásárlóinktól is számos visszajelzést kapunk, ily módon Önök is aktív részesei a márka, illetve a választék fejlesztésének.

Mindezek alapján büszkén – és nem mellékesen reméljük, hogy hitelesen is – használjuk a szlogent: Vivamax – Otthon az egészségben!

 

 

Minek köszönhető a Vivamax márka kedveltsége?

Meggyőződésünk, hogy a Vivamax márka azért is sikeres, mert magyar fejlesztőcsapattól jut el a magyar emberekhez. Magyar vállalkozásként ugyanis pontosan ismerjük a térség, illetve a magyar lakosság egészségügyi problémáit és anyagi lehetőségeit. Ezen ismeretek birtokában a Vivamax termékcsalád kifejezetten a magyar emberek számára kínál ár-érték arányban kimagaslóan jó, emellett elérhető árú termékeket.

Sikerünk további tényezője, hogy a Vivamax termékválaszték kialakításánál nagyban támaszkodunk a viszonteladó partnereinktől és Vivamax mintaboltjainktól kapott visszajelzésekre is, hiszen ők azok, akik nap, mint nap találkoznak a vásárlókkal, tőlük értesülhetnek elvárásaikról és a korábban vásárolt termékekkel kapcsolatos tapasztalataikról. Köszönet illeti Vivamax forgalmazóinkat azért, hogy ezt a tudást megosztják velünk, kiegészítve mindezt saját meglátásaikkal. Szoros együttműködés partnereinkkel már korábban is számos sikeres termékötlet megszületését eredményezte.

Ezek nélkül a vásárlói és viszonteladó partneri visszajelzések nélkül nem jutottunk volna el oda, hogy mára Magyarországon és Európában is egyedülálló egészségmegőrző választékkal rendelkezünk.

Végül, de nem utolsó sorban cégünk munkatársai minden lehetséges nemzetközi fórumon figyelemmel kísérik a világban megjelenő újdonságokat, és mérlegelik azok magyarországi bevezetésének lehetőségét, hasznosságát.

Akkor tehát miért jó választás a Vivamax márka az Ön és családja számára?
  • kiváló ár-érték arány
  • innovatív és széles termékválaszték
  • magas minőség
  • kompetens, segítőkész online és offline ügyfélszolgálat
  • saját márkaszervíz
  • magyar nyelvű termékcsomagolás
  • egészségmegőrző termékek kifejezetten a magyar igényekre szabva
  • országos Vivamax viszonteladó hálózat szakértő eladókkal
  • korszerű, felhasználóbarát webáruházunk kimagaslóan jó készletellátottsággal

  Forgalmazott márkáink

 

Tovább a termékekre!

Otthon az egészségben!

A márka szlogenje kifejezi cégünk küldetését: hozzájárulni embertársaink testi-lelki egészségének és mindennapi jó közérzetének megőrzéséhez, a hagyományos orvoslás és a modern technika vívmányainak felhasználásával. Innováció és hitelesség: talán ezzel a két szóval lehetne leginkább jellemezni a Vivamax márkát, miközben emberközpontú gondolkodással és vásárlóbarát szemlélettel fordulunk a vásárlóink felé.

 

Tovább a termékekre!

A mosolygós lábakért!

A VivaFit termékcsalád elsősorban a lábak egészségére fókuszál, ezt tükrözi a szlogenje is. A márka magában foglal minden olyan terméket, amely a könnyed járást, valamint az egészséges, esztétikus lábfejeket és talpakat szolgálja a talpbetétektől az ezüstszálas zoknin át a bütyökkezelésig. A termékcsalád oszlopos tagjai továbbá a speciális ízületi szorítók, melyek közül kiemelkednek a mágneses szorítók turmalinnal, illetve a trendi dizájnnal tervezett, speciális szövésű sport szorítók.

 

Tovább a termékekre!

Japán precizitással!

Hogy mi a közös a vérnyomásmérésben és a Citizen márkában? Talán az, hogy egy jó vérnyomásmérő alapvető ismérve a pontosság, míg az eddig főleg exkluzív karóráiról ismert Citizen is a pontosságáról, precizitásáról híres. A precíziós technológiában világelső japán cégbirodalom küldetésének érzi, hogy „valódi értéket” teremtsen az egészségügyi termékek területén is. Megbízható vérnyomásmérőit hosszú garanciaidővel kínáljuk.

Tovább a termékekre!

Légtisztítás és levegőkezelés professzionális szinten!

A nemzetközileg ismert és elismert márka igen kedvelt számos európai országban és az Egyesült Államokban is. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező dél-koreai cég kifejezetten légtisztítók, légmosók és páramentesítők gyártására szakosodott. Termékeiket kiváló minőség, korszerű dizájn, tartósság és innovatív technológia jellemzi. Számos európai, illetve nemzetközi minősítéssel rendelkeznek.

Tovább a termékekre!

Esztétikum és egészségmegőrzés!

A népszerű olasz harisnyamárka termékei kiváló minőségű orvostechnikai eszközök, melyek elsősorban a vénás elváltozások megelőzésére, valamint korai tüneteinek kezelésére szolgálnak. A precíz kompressziós zónák gondosan, a láb igényei szerint kalibrált kompressziója javítja a vérkeringést, csökkenti a duzzanatot és az elnehezült lábak érzését. Klinikailag tesztelt, tartós, finom tapintású, magas pamuttartalmú anyagból készültek, melyeket a Silver+ ezüst ion technológia tesz még hatékonyabbá és különlegesebbé.

Tovább a termékekre!

 

Kiváló ár-érték arányú ízületvédő termékek Görögországból!

Az Anatomic Help márkát 1996-ban alapították Görögországban. Saját, 7000 m2-es gyárukban kiváló minőségű ortopédiai és sportorvosi termékeket gyártanak. Több, mint 250 féle termék található a választékukban, portfóliójukat a nemzetközi előírásoknak és elvárásoknak eleget téve tervezik meg. A népes orvos és fizioterapeuta csapat különösen ügyel az anyagok és a dizájn megtervezésére, mind funkció, mind a küllem tekintetében.

 

Tovább a termékekre!

Az ergonómia és az alvás szakértője!

Tartásjavító, kényelmi és alváskomfort párnái kiváló minőségű, prémium alapanyagok felhasználásával készültek. Speciális memóriahab töltetük optimális alátámasztást biztosít, melyet belső védőhuzattal láttunk el és kellemes tapintású külső huzattal óvunk a külső behatásoktól.

Tovább a termékekre!

Kényelem és biztonság!

A MediZen márka egészségvédő termékei jellemzően terápiás célokat szolgálnak, melyeknek elsődleges célja, hogy a termékek használó teljesebb és egészségesebb életet élhessenek.  Hisszük, hogy a megfelelő terápiás és megelőző eszközök használata hozzájárulhat az életminőség jelentős javulásához.

Tovább a termékekre!

A logikus választás!

Az EcoLogic az immár 25 éves Vivamax egészségmegőrző termékcsalád új almárkája, melyet azért hoztunk létre, hogy általa minőségi termékeket kínálhassunk az eddigieknél is kedvezőbb áron. Ha Önnek is fontos a kiváló ár-érték arány, válassza az EcoLogicot!

 

Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner