Kiszállítás készletről akár 24-48 órán belül!
25 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Mintaboltjainkban kipróbálhatja termékeinket!
Kosaram

Gyors kiszállítás készletről - akár 24 órán belül!

25.000 Ft felett INGYENES házhoz szállítás!

Ismerje meg szakértőinket!

Szakértőink szívesen válaszolnak kérdéseikre is! E-mailben juttassák el hozzánk kérdéseiket a blog@vivamax.hu címre, szakértőink pedig pár napon belül igyekeznek megválaszolni azokat.

Terveink szerint folyamatosan bővítjük azon szakemberek körét, akikkel együttműködésben dolgozunk az Önök egészségének védelme érdekében. Célunk, hogy minél szélesebb körben tudjunk naprakész és szakszerű információkkal szolgálni, mellyel segíthetik családtagjaik egészségének megőrzését.


Györki Attila- a Magyar Úszóválogatott vezető masszőre

Bemutatkozás:

 

 

Györki Attilának hívnak. 2005 óta dolgozok masszőrként. 2011 óta folyamatosan működök együtt élsportolókkal is. Korábban két évig dolgoztam a hazai szinten egyik legsikeresebb labdarúgó akadémiáján, a Magyar Futball Akadémián. 2012 óta vagyok a Magyar Úszó Válogatott masszőre, néhány éve már vezető masszőre. Ezen idő alatt két Olimpián (Rio de Janeiro, Tokió) volt szerencsém segíteni a Magyar Csapatot.

Az Olimpia mellett több mint húsz felnőtt, illetve ifjúsági világversenyen voltam a csapattal. Az úszósport elitjén kívül privát úton ugyanúgy foglalkozok más sportágak olimpikonjaival, mint hétköznapi életet élő emberekkel. 2019-ben sport coach végzettséget szereztem, az ott tanultakat elsősorban masszőri munkám során próbálom kamatoztatni.

 

 

Györki Attila cikkei a honlapunkon:

Miért nélkülözhetetlen minden háztartásban az akupresszúrás matrac?


Nagy-Balla Dóra - vezető gyógytornász, a Fizio-torna alapítója

Bemutatkozás:

Nagy-Balla Dóra vagyok, a Fizio-torna alapítója. A Fizio-torna fizioterápiás gyógytorna központot azért hoztam létre, hogy mindenki számára megfelelő gyógytornakezelést biztosítsunk akár magánrendelőben, akár otthoni torna keretei között. Az állami egészségügyben eltöltött éveim során azt tapasztaltam, hogy igény van egy olyan gyógytorna központra, ahol a lehető legtöbb fajta gyógytorna kezelést egy helyen tudjuk elvégezni. A 2012-ben megalapított Fizio-torna Központ kizárólag olyan gyógytornászokkal, szakemberekkel működik együtt, akiknek fontos a páciensek elégedettsége, valamint a folyamatos szakmai fejlődés. Folyamatosan bővülő központunk már gyógymasszőr szolgáltatásokkal, még teljesebb ellátással várja pácienseit.

Az általunk alkalmazott módszerek magukban foglalják a Triggerpont-terápiát, a McKenzie terápiát, a Kineziotaping-et, Nyirokmasszázst, Dorn terápiát és Breuss masszázst, a Szegmentális stabilizációs programot, a Schroth módszert, a Manuál terápiát, az Állkapocs ízületek terápiáját és a kismama tornát – melyekről a későbbiekben bővebben is tájékozódhat. Célom, hogy minél több emberrel megismertessem a gyógytorna jótékony hatásait, mely által nem csak testileg, de lelkileg is jobban érezhetjük magunkat. Úgy gondolom, hogy nem csak abban az esetben kell gyógytornászhoz fordulnunk, ha már kialakultak a panaszaink, hanem érdemes megelőző jelleggel gyógytornázni járnunk!

 

 

Nagy-Balla Dóra cikkei a honlapunkon: 

Az ülő életmód kártékony hatásai a gerincre

10 életmódbeli tanács, hogy elkerülje a csípőfájdalmat

Kerülje el a sportsérüléseket: melegítsen be és nyújtson megfelelően!

Vegyük fel a harcot a nyak- és vállfájdalommal: bemutatkozik a felfújható terápiás nyakpárna


Maszárovics Ágnes - okleveles sportoktató, preventív gerinctréner, Pilates-oktató, fascia és SMR-trainer

Bemutatkozás:

10 éve dolgozom sportoktatóként, 2014-ben preventív gerinctréning képzésen, 2018-ban core-stabilizációs tréner képzésen vettem részt az Almásy Mozgásakadémián. Az emberi test mozgásrendszerének jobb megismeréséhez rendszeres szakmai továbbképzéseken veszek részt. Csoportos edzéseimet a Családi Mókavárban tartom Dunakeszin.

A gerinctréning és a Pilates-órákon fejlesztjük az ízületi mozgékonyságot, erősítjük a testtartásért felelős izomcsoportokat (elkerülve a test túlterhelését) és egyensúlyfejlesztő mozgáselemeket végzünk. A dinamikus, lendületes edzésszakaszok mellett a lassabb tempójú, ellenőrzött mozdulatok segítik a testérzékelést, így összehangolt, harmonikus mozgásra tanítják a testet.

Preventív gerinctrénerként fontosnak tartom, hogy napi rendszerességgel végezzünk mobilizáló gyakorlatsort, fogyasszunk sok folyadékot és szánjunk időt a relaxációra is. A napi átmozgatások mellett válasszunk a testünk állapotával és saját igényeinkkel összhangban mozgásformát és gyakoroljunk kitartóan, heti két-három alkalommal! Egészségünk megőrzésének alapkövei a kiegyensúlyozott táplálkozás, a minőségi pihenés és a társas-szabadidős tevékenységek is.

Edzői hitvallásom: "Mozogj jól, mozogj gyakran!"

 

 

Maszárovics Ágnes cikkei a honlapunkon: 

Mozogj okosan fitness labdával!

Egészséges fascia SMR-hengerezéssel

Fókuszban a core-izmok - dolgozz a stabilitásért!

Otthoni edzésprogram? Miért ne!

Lábdagadás - Mozogj vele bátran!

Görgessük ki magunkból a fájdalmat SMR hengerrel!

Mindent a vibrációs trénerről

Fáslizás helyett ragassz kineziológiai tapaszt!

Hasznos tanácsok kineziológiai tapasz vásárláshoz

 

 

 

 

Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner