Kiszállítás készletről akár 24-48 órán belül!
25 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Mintaboltjainkban kipróbálhatja termékeinket!
Kosaram
Gyors kiszállítás készletről - akár 24 órán belül!

Termékeinket mintaboltjainkban ki is próbálhatja!

 
Rólunk:

A Vivamax márka létrehozója a Vivaldi Kft., egy 1997-ban alapított, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Egészségtudatos emberek lévén mi, a Vivaldi Kft. munkatársai a kezdetektől fogva azon dolgozunk, hogy hozzásegítsük embertársainkat egy egészségesebb, és ezért örömtelibb, gondtalanabb élethez a hagyományos orvoslás és a modern technika vívmányainak felhasználásával.

Célunk a magyar emberek egészségének megőrzése, illetve jó közérzetének elősegítése, valamint vásárlóink minél magasabb színvonalú kiszolgálása. Örömmel tölt el bennünket, hogy ma már számos magyar háztartásban megelégedéssel használnak Vivamax termékeket.

 
Gyártói háttér

A Vivamax termékek Magyarországon, Európában, és a Távol-Keleten készülnek. Minden gyártó helyen szigorú minőség-ellenőrzés biztosítja termékeink kiemelkedő minőségét.

Célunk, hogy a Vivamax márkát választók a lehető legjobb ár-érték arányú, korszerű termékekhez jussanak, melyeket megelégedéssel használnak hosszú időn keresztül.

Természetesen minden Vivamax termék egységes külső megjelenésű, magyar nyelvű csomagolásban kerül az üzletek polcaira annak érdekében, hogy vásárlóink már a dobozokról értesülhessenek a számukra fontos információkról.

A márka saját magyarországi szervize további biztosítékot jelent a termékek lehető leghosszabb élettartamára.

 

Vivamax – Otthon az egészségben!

A márka szlogenjét látva joggal vetődhet fel a kérdés: miért gondoljuk, hogy „otthon vagyunk az egészségben?”.

Nos, a Vivamax márka megalapítása óta eltelt több, mint 20 esztendőben minden energiánkat az egészségmegőrzés szakma megismerésére, a fejlődés nyomon követésére, esetenként a termékfejlesztésekben történő aktív részvételre fordítottuk.

Vállalkozásunk indításakor Magyarországon ez a terület még gyerekcipőben járt, így elmondhatjuk, hogy gyakorlatilag együtt nőttünk fel a hazai egészségmegőrző piaccal. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon elsők között a Vivamax kínálatában találkozhattak masszázsülésekkel, egyes alakformáló és fitness eszközökkel, mágneses ízületi szorítókkal és elektro-akupunktúrás készülékkel is.

2009 óta készítjük viszonteladóink és vásárlóink számára a rendszeresen megjelenő Vivamax akciós kiadványt, melynek köszönhetően a Vivamax választék immár az Ön postaládájába is eljuthat! Örömünkre szolgál, hogy a kiadványnak, illetve a Vivamax termékek egyre nagyobb ismertségének köszönhetően vásárlóinktól is számos visszajelzést kapunk, ily módon Önök is aktív részesei a márka, illetve a választék fejlesztésének.

Mindezek alapján büszkén – és nem mellékesen reméljük, hogy hitelesen is – használjuk a szlogent: Vivamax – Otthon az egészségben!

 

 

Minek köszönhető a Vivamax márka kedveltsége?

Meggyőződésünk, hogy a Vivamax márka azért is sikeres, mert magyar fejlesztőcsapattól jut el a magyar emberekhez. Magyar vállalkozásként ugyanis pontosan ismerjük a térség, illetve a magyar lakosság egészségügyi problémáit és anyagi lehetőségeit. Ezen ismeretek birtokában a Vivamax termékcsalád kifejezetten a magyar emberek számára kínál ár-érték arányban kimagaslóan jó, emellett elérhető árú termékeket.

Sikerünk további tényezője, hogy a Vivamax termékválaszték kialakításánál nagyban támaszkodunk a viszonteladó partnereinktől és Vivamax mintaboltjainktól kapott visszajelzésekre is, hiszen ők azok, akik nap, mint nap találkoznak a vásárlókkal, tőlük értesülhetnek elvárásaikról és a korábban vásárolt termékekkel kapcsolatos tapasztalataikról. Köszönet illeti Vivamax forgalmazóinkat azért, hogy ezt a tudást megosztják velünk, kiegészítve mindezt saját meglátásaikkal. Szoros együttműködés partnereinkkel már korábban is számos sikeres termékötlet megszületését eredményezte.

Ezek nélkül a vásárlói és viszonteladó partneri visszajelzések nélkül nem jutottunk volna el oda, hogy mára Magyarországon és Európában is egyedülálló egészségmegőrző választékkal rendelkezünk.

Végül, de nem utolsó sorban cégünk munkatársai minden lehetséges nemzetközi fórumon figyelemmel kísérik a világban megjelenő újdonságokat, és mérlegelik azok magyarországi bevezetésének lehetőségét, hasznosságát.

 

Akkor tehát miért jó választás a Vivamax márka az Ön és családja számára?
 • kiváló ár-érték arány
 • innovatív és széles termékválaszték
 • magas minőség
 • kompetens, segítőkész online és offline ügyfélszolgálat
 • saját márkaszervíz
 • magyar nyelvű termékcsomagolás
 • egészségmegőrző termékek kifejezetten a magyar igényekre szabva
 • országos Vivamax viszonteladó hálózat szakértő eladókkal
 • korszerű, felhasználóbarát webáruházunk kimagaslóan jó készletellátottsággal

 

További márkáink

2018-ban vásárlói visszajelzések alapján két további márkával bővítettük választékunkat:

 • Vivafit by Vivamax: talpbetétek és bütyökkorrigáló eszközök

 

 • MemoryPlus by Vivamax: memóriahabos párnák és támaszok

A Vivafit és MemoryPlus termékek a kezdetektől fogva nagy népszerűségnek örvendenek a Vivamax vásárlók körében, használják új márkáinkat is egészséggel!

 

Küldetésünk, jövőképünk és értékeink:

Küldetés
Hozzájárulni embertársaink testi-lelki egészségének és mindennapi jó közérzetének megőrzéséhez, a hagyományos orvoslás és a modern technika vívmányainak felhasználásával.

Jövőkép
Tovább erősíteni pozíciónkat a magyar piacon egészségmegőrzés, wellness és fitness területen.

Értékek
Emberközpontú gondolkodással és vásárlóbarát szemlélettel fordulni az emberek felé. Innováció és hitelesség: talán ezzel a két szóval lehetne leginkább jellemezni a Vivamax márkát.

 

Ha bármi kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Tisztelettel:

Bartucz Attila
Kereskedelmi vezető
Vivaldi Kft – a Vivamax márka forgalmazója