Kiszállítás készletről akár 24-48 órán belül!
25 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Mintaboltjainkban kipróbálhatja termékeinket!
Kosaram

Gyors kiszállítás készletről - akár 24 órán belül!

25.000 Ft felett INGYENES házhoz szállítás!

Jótanácsok, teendők vásárlást követően

a Vivamax webáruház vásárlói számára

 

Köszönjük, hogy webáruházunk termékei közül választott!

A Vivamax csapat célja az Ön egészségének megőrzése, jóközérzetének elősegítése, valamint a Vásárlók minél magasabb szintű kiszolgálása. Ezért a Vivamax termékek forgalomba hozatal előtt szigorú minőségbiztosításon esnek át, hogy ezzel is biztosítsuk a kiváló ár-érték arányú, korszerű termékeket, melyeket Ön hosszú ideig örömmel használhat megvásárlás után. A Vivamax termékek magyar nyelvű csomagolásban és használati-kezelési útmutatóval kerülnek forgalomba. Sok esetben a kötelező szavatosságon és jótálláson túl további garanciát vállalunk a Vivamax termékekre.

A Vivamax webáruházban  vásárolt termékre a hatályos törvények, illetve kereskedelmi szabályozás vonatkozik, a szavatosság és jótállás az ÁSZF-ben részlezetett módon valósul meg.

Természetesen minden igyekezetünk ellenére előfordul, hogy a készülék működésében zavar keletlezik vagy a Vásárló valamilyen oknál fogva elégedetlen a termékkel. Az alábbiakban az üzembehelyezés, hibaelhárítás és panaszkezelés menetével kapcsolatban szeretnénk segítséget nyújtani a gördülékeny ügyintézés érdekében:

1. Megvásárlás után, de üzembehelyezés előtt, alaposan olvassa el a mellékelt használati-kezelési útmutatót!
Az előírásoknak nem megfelelő üzembehelyezés vagy a karbantartási igények figyelmen kívül hagyása könnyen a garancia elvesztését vonhatja maga után!
 
2. Hibás működés esetén, olvassa el a használati-kezelési útmutató hibaelhárítás részét.
Előfordulhat, hogy itt megtalálja a megoldást, és otthon, könnyedén tudja orvosolni a problémát.
 
3. Minden esetben őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot, számlát!
Az esetleges reklamációs ügyintézéshez szüksége lehet rá.
 
4. Őrizze meg a termékhez kapott jótállási jegyet is!
Amennyiben a kötelező szavatosságon felül további garanciaidőt vállalunk a termékre, a jótállási jegyen megtalálja szakszervízünk elérhetőségét.
 
5. Ügyeljen a készülék rendeltetésszerű használatára!
Kérjük, minden esetben tartsa be a készülék használati-kezelési útmutatójában szereplő biztonsági előírásokat és figyelmeztetéseket, annak érdekében, hogy termékét zavartalanul és sokáig használhassa!