Kiszállítás készletről akár 24-48 órán belül!
15 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Mintaboltjainkban kipróbálhatja termékeinket!
Kosaram
15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás akár 24-48 órán belül!

Termékeinket mintaboltjainkban ki is próbálhatja!

Blog

A hónap termékei: a hordozható MESH inhalátorok

Az inhalációs terápia legnagyobb előnye, hogy a gyógyító szereket célzottan lehet eljuttatni a tüdőbe és a légutakba, így azok gyorsabban hatnak, és kisebb eséllyel alakulhatnak ki mellékhatások. Ezekből a gyógyszerekből így kevesebbre lesz szüksége a betegnek, ugyanakkor hosszabb ideig tudják kifejteni hatásukat anélkül, hogy a beteg gyomrát és bélrendszerét megterhelnék. Az inhalációs eszközöknek három altípusa van: a sűrített levegővel vagy ultrahanggal működő gépi porlasztók (inhalátorok), az adagolószelepes inhalerek (spray, pipa) és a porbelégzők. Az ultrahangos porlasztók csoportján belül pedig napjaink talán legfejlettebb típusai a MESH technológiával működő eszközök, melyek lényege, hogy egy beépített membrán segítségével a készülék még apróbb részecskék porlasztására képes.

Miért ajánljuk még a MESH technológiával működő inhalátorokat?

Számos előnyös tulajdonságai közül kiemelendő, hogy a hagyományos ultrahangos technológiával működő készülékekhez képest a MESH inhalátorok esetében a Salvus köd nincs hatással a készülék élettartamára, továbbá működése szinte hangtalan. További előnye, hogy maximalizálja az oldatfelhasználást, az inhalációs oldat szinte teljes egészében felhasználásra/elporlasztásra kerül, nem marad vissza folyadék.

Hogyan könnyíti meg a GYV17 MESH technológiával működő inhalátor a gyermekek gyógykezelését?

A kisgyermekek többnyire nem szeretik a hangos zajjal működő inhalátorokat, mivel könnyen megijednek attól. A GYV17 gyermek inhalátor (ahogy a GYV18 felnőtt változat is) extra csendes működésű, olyannyira, hogy akár alvó gyermeken is alkalmazható az inhalációs terápia. Megjelenése, kialakítása is mind hozzájárul, hogy a kisgyermekek könnyebben elfogadják. Használatát tovább könnyíti, hogy kicsi és hordozható, így bárhol és bármikor igénybe alkalmazható az inhalációs terápia, akár utazás közben is. A beépített zene funkcióval pedig a kisgyermekek a terápia közben kedvenc dalaikat is hallgathatják, amely még élvezetessé is teheti a készülék használatát.

 

Egyéb fontos információ a GYV17 és GYV18 hordozható MESH inhalátorról

Mind a két inhalátor használható Salvus vízzel, tartozékaik között a GYV17 esetében megtalálható a gyermekmaszk, szájcsutora, gyógyszeradagoló, mikro USB kábel és tartózsák, a GYV18 esetében pedig az előbbi felsorolás még kiegészül a felnőtt maszkkal.

További alaptulajdonságok:

  • Extra csendes működés
  • Akár alvó betegen (gyermeken) is végezhető az inhalációs terápia
  • Könnyű (110 gr) és hordozható kivitel
  • Beépített zene funkcióval: USB csatlakozóval letöltheti rá saját zeneszámait (8 MB)
  • Bármilyen folyékony gyógyszer porlasztására alkalmas. Salvus vízzel is használható!
  • Átlagos szemcseméret: 2,5 µm
  • Porlasztási kapacitás: kb. 0,35 ml/perc

Összességében e készülékeket felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt jószívvel ajánljuk, mivel kompakt és modern kialakításuk, csendes működésük és hatékonyságuk kortól és nemtől függetlenül mindenki számára egyaránt előnyös.

 

Hozzászólások

Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás.