Kiszállítás készletről akár 24-48 órán belül!
25 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Mintaboltjainkban kipróbálhatja termékeinket!
Kosaram
Gyors kiszállítás készletről - akár 24 órán belül!

Termékeinket mintaboltjainkban ki is próbálhatja!

Blog

A hónap termékei: a hordozható MESH inhalátorok

Az inhalációs terápia legnagyobb előnye, hogy a gyógyító szereket célzottan lehet eljuttatni a tüdőbe és a légutakba, így azok gyorsabban hatnak, és kisebb eséllyel alakulhatnak ki mellékhatások. Ezekből a gyógyszerekből így kevesebbre lesz szüksége a betegnek, ugyanakkor hosszabb ideig tudják kifejteni hatásukat anélkül, hogy a beteg gyomrát és bélrendszerét megterhelnék. Az inhalációs eszközöknek három altípusa van: a sűrített levegővel vagy ultrahanggal működő gépi porlasztók (inhalátorok), az adagolószelepes inhalerek (spray, pipa) és a porbelégzők. Az ultrahangos porlasztók csoportján belül pedig napjaink talán legfejlettebb típusai a MESH technológiával működő eszközök, melyek lényege, hogy egy beépített membrán segítségével a készülék még apróbb részecskék porlasztására képes.

Miért ajánljuk még a MESH technológiával működő inhalátorokat?

Számos előnyös tulajdonságai közül kiemelendő, hogy a hagyományos ultrahangos technológiával működő készülékekhez képest a MESH inhalátorok esetében a Salvus köd nincs hatással a készülék élettartamára, továbbá működése szinte hangtalan. További előnye, hogy maximalizálja az oldatfelhasználást, az inhalációs oldat szinte teljes egészében felhasználásra/elporlasztásra kerül, nem marad vissza folyadék.

Hogyan könnyíti meg a MESH technológiával működő inhalátor a gyermekek gyógykezelését?

A kisgyermekek többnyire nem szeretik a hangos zajjal működő inhalátorokat, mivel könnyen megijednek attól. A GYV18 inhalátor extra csendes működésű, olyannyira, hogy akár alvó gyermeken is alkalmazható az inhalációs terápia. Megjelenése, kialakítása is mind hozzájárul, hogy a kisgyermekek könnyebben elfogadják. Használatát tovább könnyíti, hogy kicsi és hordozható, így bárhol és bármikor igénybe alkalmazható az inhalációs terápia, akár utazás közben is. A beépített zene funkcióval pedig a kisgyermekek a terápia közben kedvenc dalaikat is hallgathatják, amely még élvezetessé is teheti a készülék használatát.

 

Egyéb fontos információ a GYV18 hordozható MESH inhalátorról

A MESH inhalátor használható Salvus vízzel, tartozékai között megtalálható a gyermekmaszk, szájcsutora, gyógyszeradagoló, mikro USB kábel és tartózsák, valamint ez a előbbi felsorolás még kiegészül a felnőtt maszkkal.

További alaptulajdonságok:

  • Extra csendes működés
  • Akár alvó betegen (gyermeken) is végezhető az inhalációs terápia
  • Könnyű (110 gr) és hordozható kivitel
  • Beépített zene funkcióval: USB csatlakozóval letöltheti rá saját zeneszámait (8 MB)
  • Bármilyen folyékony gyógyszer porlasztására alkalmas. Salvus vízzel is használható!
  • Átlagos szemcseméret: 2,5 µm
  • Porlasztási kapacitás: kb. 0,35 ml/perc

Összességében e készülékeket felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt jószívvel ajánljuk, mivel kompakt és modern kialakításuk, csendes működésük és hatékonyságuk kortól és nemtől függetlenül mindenki számára egyaránt előnyös.

Ha esetleg hagyományos, kompresszoros inhalátort keres, akkor is talál kínálatunkban gyerekek és felnőttek kezelésére egyaránt alkalmas készüléket. Tekintse meg az INHALÁTOROKAT, melyekkel sokat tehet a légúti betegségek megelőzéséért és kezeléséért!

Hozzászólások

Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás.