Kiszállítás készletről akár 24-48 órán belül!
15 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Mintaboltjainkban kipróbálhatja termékeinket!
Kosaram
15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás akár 24-48 órán belül!

Termékeinket mintaboltjainkban ki is próbálhatja!

Blog

Légtisztítót minden hálószobába!

A légtisztító készülékek elhelyezése többek között az alábbi okok miatt javasolt a hálószobába:

1. A nap jelentős hányadát töltjük a hálószobánkban

Mivel mindenkinek szüksége van pihenésre és alvásra a napi regenerálódáshoz, ezért viszonylag hosszabb időt töltünk hálószobánkban, ahol huzamosabb ideig lélegezzük be a levegőt is. Tehát a helyzetváltoztatás nélkül eltöltött idő tükrében a légtisztítókészülékek legindokoltabb elhelyezése éppen a hálószobában történhet, így hosszú távon még intenzívebb lehet a készülékek jótékony hatása.

2. A hálószobánkban számos allergén és illékony szerves vegyület (VOC) áramlik

A hálószoba szinte minden háztartásban igazi melegágya lehet számtalan allergén részecskének, mint a pollenek, por vagy éppen penész spórák. Azok számára, akik allergiától vagy asztmától szenvednek hatalmas szívességet tehet egy légtisztító készülék, így a tisztább és egészségesebb levegő mellett a zavartalan pihenés is garantált.

3. A hálószobáknak gyakran jellegzetes szaga alakulhat ki

A hálószobák jellegzetes illata egy idő után egyre kellemetlenebbé válhat. Ennek oka lehet a ház kora, a páratartalom, a bútorok anyagának elöregedése, a dohányfüst és számos más tényező is. Szerencsére a légtisztítókészülékekben található szénszűrő semlegesíti a szagokat, így a fenti problémákra is megoldást nyújt.

4. Ellenszer a horkolás ellen

Elsőre meglepőnek tűnhet, de a légtisztítók valójában nagy segítséget jelenthetnek a horkolás kezelésében. Mivel a horkolást sok esetben az allergének belélegzése váltja ki, amelyek orrdugulást idézhetnek elő. A bedugult orr következtében pedig sokkal gyakrabban lép fel a kellemetlen horkolás.

Hova helyezze a légtisztítót a hálószobában az optimális hatékonyság eléréséért?

A legideálisabb, ha a készüléket egyenes, stabil felületre helyezzük. Remek megoldás lehet például a padló vagy az éjjeli szekrény felülete. Mindig ügyeljünk arra, hogy legalább 20-30 cm szabad hely álljon rendelkezésre a készülék körül, mivel így semmi nem gátolja majd a levegő be- és kiáramlását és a szűrők a lehető leghatékonyabban működhetnek. Kerüljük a sarkokban történő elhelyezést, amennyiben lehetséges.

Kapcsolódó termékcsoportok

Hozzászólások

Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás.