Kiszállítás készletről akár 24-48 órán belül!
25 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Mintaboltjainkban kipróbálhatja termékeinket!
Kosaram
Gyors kiszállítás készletről - akár 24 órán belül!

Termékeinket mintaboltjainkban ki is próbálhatja!

Blog

Lélegezzen fel – használjon légtisztító készüléket!

A légtisztító készülékek használata egyre inkább elterjed világszerte. Ennek oka többek között az otthon töltött idő nagyságának növekedése és a fokozatosan romló levegőminőség is. A levegő tele van kisebb és nagyobb méretű részecskékkel: por, penész, mikroorganizmusok, baktériumok, és pollenrészecskék találhatóak meg a lakás levegőjében. Ezek nagy része allergén anyag, azaz arra érzékeny szervezetből allergiás reakciót, köhögést, viszketést, bőrelváltozásokat, könnyezést, orrdugulást válthatnak ki. Kisebb-nagyobb mértékben a kinti környezetben is előfordulhatnak ezek a részecskék, ugyanakkor a lakás zárt légterében még veszélyesebbek lehetnek, fokozott allergiás reakciót válthatnak ki. Ezért is tanácsos olyan készüléket alkalmazni, amely kiszűri a levegőből az allergén anyagokat, különösen akkor, ha arra érzékenységünk van. Általánosságban elmondható, hogy jó légtisztító berendezés mindenki életét megkönnyítheti, hiszen nem csak az allergénektől szabadulhatunk meg segítségükkel, hanem segíthetnek semlegesíteni a kellemetlen szagokat és a dohányfüstöt is. Azok számára is hasznos lehet, akik állatokkal élnek együtt, hiszen a légtisztító kiszűrheti az állatszőrt és egyéb részecskéket is a levegőből, miközben friss, tiszta, jobb minőségű levegővel látja el lakását.

Légtisztító vásárlásnál számos szempontot érdemes figyelembe venni az ár mellett:

  • a készülék működésének mechanizmusát, a szűrő típusát- ezen belül, hogy hány lépcsős szűrési mechanizmussal rendelkezik
  • a helyiség méreteihez igazodó teljesítményt;
  • ha rendelkezére áll, a CADR érték nagyságát
  • a légtisztító fogyasztását, energiahatékonyságát;
  • a készülék működésekor kibocsátott zaj mértékét;
  • a rendelkezésre álló tanúsítványokat
  • a készülékhez kapcsolódó garanciát és szolgáltatásokat

Az előbbi szempontok mérlegelése után a készülék méreteit, illetve a designt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen a légtisztító berendezés lakásunk állandó része lesz, hálószobánk vagy nappalink fő helyén fog helyet foglalni.

Légtisztító berendezések a kínálatunkban:

(Amennyiben nem megfelelően jelenik meg a táblázat, INNEN le tudja tölteni.)

Kínálatunkban megtalálhatóak az Európa-szerte ismert koreai Winix légtisztító berendezései, melyek antibakteriális védőréteggel ellátott HEPA szűrővel és aktívszén-szűrővel, az olasz EMED vállalat plazma légtisztítója, mely pozitív és negatív ionokkal dúsítja a levegőt, ezzel is tovább fokozva a vírusok, baktériumok, gombák elleni harc hatékonyságát. Ezen felül remek választás lehet a Vivamax multifunkciós légtisztító készüléke is, amely aromaterápiás és negatív ionos funkcióval is rendelkezik.

Ismerje meg Winix készülékeinket! Kattintson a képre!

Ismerje meg a pollenszűrős Vivamax Ionos légtisztító berendezést! Kattintson a képre!

 

 

Kapcsolódó termékcsoportok

Hozzászólások

Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás.