Kiszállítás készletről akár 24-48 órán belül!
25 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Mintaboltjainkban kipróbálhatja termékeinket!
Kosaram

Gyors kiszállítás készletről - akár 24 órán belül!

25.000 Ft felett INGYENES házhoz szállítás!

Vásárlói elállás

Ön a vásárlástól számított 14 naptári napon belül jogosult indoklás nélkül elállni. Ezt a szándékát írásban szükséges jelezni a KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP kitöltésével, valamint az ELÁLLÁSI NYILATKOZAT és a termék központi címünkre (Vivaldi Kft. 2120 Dunakeszi, Pallag utca 37.) történő megküldésével.

A vásárlástól való elállás részletes menetét és feltételeit az ÁSZF 6. pontja tartalmazza részletesen, illetve lentebb olvashat további információkat.

Kérjük, hogy lehetőség szerint bankszámlaszám adatokat adjon meg a visszatérítés módjánál, mert így a vételár összegét gyorsabban tudjuk visszajuttatni Önnek.

 

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek:

Az elállási és felmondási jog nem illeti meg minden esetben a fogyasztót, mivel a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29. §-a kizárja e jog gyakorlását az alábbi termékek vonatkozásában:

Olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza:

 • harisnyák
 • szorítók
 • párnák, lepedők, matracok
 • tesztcsíkok
 • tapaszok
 • krémek, gélek
 • talpbetétek, sarokemelők
 • lábápolási termékek (pl.: bütyökkorrigálók)
 • víztisztító kancsók
 • szűrőbetétek (légtisztító, páramentesítő, víztisztító)

hivatkozás: https://njt.hu/jogszabaly/2014-45-20-22

 

Felmerülő költségek

 A termék Szolgáltató címére történő visszaküldésének költsége a Vásárlót terheli. A Szolgáltatónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldés költségén kívül az elállás kapcsán a Vásárlót semmilyen más költség nem terheli.

Nagyméretű termékeink speciális logisztikát igényelnek kiszállítás és elállás esetén egyaránt. Kizárólag a kiszállításkori, eredeti állapotba visszacsomagolt készüléket tudjuk elfogadni.

Kivételek

Azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Vásárló a Szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.
Kiszállításhoz kapcsolt beüzemelés, összeszerelés szintén igénybe vett szolgáltatás, akkor is, ha ez nem került külön tételként feltüntetésre. Ennek értéke 19.990 Ft.
Pl. beüzemelés alatt levő készülék otthonában

Átvevőpontok nagy méretű és nagy értékű termékek esetén:

 • Személyesen központi raktárunkban, előzetes időpont egyeztetéssel: Vivaldi Kft. 2120 Dunakeszi Pallag utca 37.
 • Eredeti, gyári csomagolásában logisztikai partnerünknek való átadással: telekhatáron, amennyiben a járda/út felülete alkalmassá teszi a kijuttatást kézi emelővel. Egyéb esetben a gépjármű mellett.
 • Eredeti, gyári csomagolásában logisztikai partnerünknek való átadással otthonában.

Visszatérítés

Ha Vásárló eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Vásárló elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Vásárló a Szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. A Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy Vásárló nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a Szolgáltató a korábbi időpontot veszi figyelembe.

Webáruházi megrendelés esetén, ha a Vásárló 14 naptári napon belül él az elállás jogával, és a terméket sértetlen és hibátlan állapotban saját költségén visszaküldi a Szolgáltatónak, a rendeléskor fizetett szállítási költség visszatérítésére is jogosult, amennyiben kizárólag a visszaküldött terméket vásárolta. (Ha tehát két megrendelt termékből csak egynek a megvásárlásától áll el a Vásárló, a rendeléskor fizetett szállítási költség megtérítésére nem jogosult.)

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Szolgáltató, kivéve, ha Vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Vásárlót semmilyen többletköltség nem terheli.

Vásárló kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat, hiányosságokat a vásárló köteles megtéríteni!

Terméket kizárólag előzetes időpont egyeztetés után áll módunkban átvenni!

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner