Akár 24 órás kiszállítás készletről!
15 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Mintaboltjainkban kipróbálhatja termékeinket!
Kosaram
15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás akár 24 órán belül!

Termékeinket mintaboltjainkban ki is próbálhatja!

NAGYMÉRETŰ TERMÉKEINK SZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓJA ÉS FIZETÉSI INFORMÁCIÓI 

 

A masszázsfotelek és jade ágyak telefonos időpont-egyeztetést követően megtekinthetőek és kipróbálhatóak a központi irodában:
 2120 Dunakeszi, Pallag utca 37., tel: +36-70/931-4626

 

Kérjük, minden esetben ellenőrizze a termékek méretét, hogy az Ön szállítójárművébe illetve háztartásába (lift, ajtószélesség, csigalépcső, stb.) juttatás megvalósítható-e! 

Rendelés:

Kérjük rendelési szándékát jelezze ügyfélszolgálatunkon a +36-70/931-4626 telefonszámon vagy az info@vivamax.hu e-mailcímen, és a fuvarszervezéssel foglalkozó kollegánk 24 órán belül visszahívja önt a rendelés pontosítása céljából.

Szállítási díjaink:

Személyes átvétel központi raktárunkban

Személyes átvétel DÍJMENTES.
A termékek a rendeléstől számítva 2-3 napon belül átvehetők, erről külön értesítjük.
Jade köves masszázságyaink, illetve a Relax&Dream masszázsfoteleink személyesen átvehetők a 2120. Dunakeszi, Pallag utca 37. szám alatti központi raktárunkban.
Kérjük minden esetben ellenőrizze a megrendelt termék méretét, hogy az a szállítójárműben biztosan elférjen!

Ajándék díjmentes kiszállítás (a szállítás becsült értéke 20.000 Ft)

Magyarország területén a megrendelt készüléket 5 munkanapon belül címére szállítja logisztikai partnerünk. A szállítás pontos napjáról ügyfélszolgálatunk telefonon keresztül egyeztet Önnel. A szállításra az egyeztetett napon 8-16 óra között kerül sor.
A termék átadása családi ház esetében telekhatáron belül történik, amennyiben a járda/út felülete alkalmassá teszi a bejuttatást kézi emelővel. Panel lakások és ahhoz hasonló társasházi lakások esetében a gépjármű mellett történik az átadás. A szállítónak nincs lehetősége beüzemelésre, sem műszaki átadásra.
Szállítói átvétel esetén kérjük, ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Bármilyen rendellenességet tapasztal, kérjük, vetessen fel jegyzőkönyvet a szállítóval, a későbbi igazolás megkönnyítésére.

Házhozszállítás és üzembe helyezés az ön által meghatározott helyiségben

Rendelése esetén elsőként Ügyfélszolgálatunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. Majd az Önnel egyeztetett időpontban lakásának bármely, arra területében alkalmas helyiségében kollegánk elhelyezi és üzembe helyezi a készüléket.
Házhozszállítás díja: 19.990 Ft 
Üzembe helyezés díja: 19.990 Ft.

Fizetési információk:

Személyes átvétel esetén:

A megrendelt termék személyes átvétel esetén előre történő banki átutalással vagy készpénzben kifizethető. A fizetés módját kérjük rendeléskor megadni.

Fizetés kiszállítás esetén:

1. Banki átutalással:

Fuvarszervező kollegánkkal történt egyeztetést követően a megrendelt terméket és a szállítás díját a visszaigazolásban található bankszámlára kérjük előre átutalni. Rendeléséhez tartozó sorszámról kollegánk tájékoztatást ad, amit kérünk az utaláskor feltűntetni.

2. Ajándék díjmentes kiszállítás esetén logisztikai partnerünknél történő fizetés esetén:

Jelenleg az ajándék díjmentes kiszállítás esetén a Jade köves masszázságyaink, illetve a Relax&Dream masszázsfoteleink vételára kiegyenlíthető az átvétellel egyidőben, logisztikai partnerünknél, melyet kérünk rendeléskor jelezni. A fizetés készpénzben történhet.

Kiszállításkor történő fizetés esetén készpénzkezelési díjat számolunk fel, mely a termék vételárának a 3%-a. Például ha a készülék vételára 599.990 Ft, akkor ezen összeg 3%-a kerül felszámolásra, azaz 17.999 Ft utánvételi díj.

 A nagyméretű termékek vásárlásától való elállással kapcsolatban bővebb információért kattintson IDE.