Kiszállítás készletről akár 24-48 órán belül!
25 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Mintaboltjainkban kipróbálhatja termékeinket!
Kosaram

Gyors kiszállítás készletről - akár 24 órán belül!

25.000 Ft felett INGYENES házhoz szállítás!

NAGYMÉRETŰ TERMÉKEINK SZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓJA ÉS FIZETÉSI INFORMÁCIÓI 

 

A masszázsfotelek és jade ágyak telefonos időpont-egyeztetést követően megtekinthetőek és kipróbálhatóak a központi irodában:
 2120 Dunakeszi, Pallag utca 37., tel: +36-70/931-4626

 

Kérjük, minden esetben ellenőrizze a termékek méretét, hogy az Ön szállítójárművébe illetve háztartásába (lift, ajtószélesség, csigalépcső, stb.) juttatás megvalósítható-e! 

Rendelés:

Kérjük rendelési szándékát jelezze ügyfélszolgálatunkon a +36-70/931-4626 telefonszámon vagy az info@vivamax.hu e-mailcímen, és a fuvarszervezéssel foglalkozó kollegánk 24 órán belül visszahívja önt a rendelés pontosítása céljából.

Szállítási díjaink:

Személyes átvétel központi raktárunkban

Személyes átvétel DÍJMENTES.
A termékek a rendeléstől számítva 2-3 napon belül átvehetők, erről külön értesítjük.
Jade köves masszázságyaink, illetve a Relax&Dream masszázsfoteleink személyesen átvehetők a 2120. Dunakeszi, Pallag utca 37. szám alatti központi raktárunkban.
Kérjük minden esetben ellenőrizze a megrendelt termék méretét, hogy az a szállítójárműben biztosan elférjen!

Ajándék díjmentes kiszállítás (a szállítás becsült értéke 20.000 Ft)

Magyarország területén a megrendelt készüléket 5 munkanapon belül címére szállítja logisztikai partnerünk. A szállítás pontos napjáról ügyfélszolgálatunk telefonon keresztül egyeztet Önnel. A szállításra az egyeztetett napon 8-16 óra között kerül sor.
A termék átadása családi ház esetében telekhatáron belül történik, amennyiben a járda/út felülete alkalmassá teszi a bejuttatást kézi emelővel. Panel lakások és ahhoz hasonló társasházi lakások esetében a gépjármű mellett történik az átadás. A szállítónak nincs lehetősége beüzemelésre, sem műszaki átadásra.
Szállítói átvétel esetén kérjük, ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Bármilyen rendellenességet tapasztal, kérjük, vetessen fel jegyzőkönyvet a szállítóval, a későbbi igazolás megkönnyítésére.

Házhozszállítás és üzembe helyezés az ön által meghatározott helyiségben

Rendelése esetén elsőként Ügyfélszolgálatunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. Majd az Önnel egyeztetett időpontban lakásának bármely, arra területében alkalmas helyiségében kollegánk elhelyezi és üzembe helyezi a készüléket.
Házhozszállítás díja: 19.990 Ft 
Üzembe helyezés díja: 19.990 Ft.

Fizetési információk:

Személyes átvétel esetén:

A megrendelt termék személyes átvétel esetén előre történő banki átutalással vagy készpénzben kifizethető. A fizetés módját kérjük rendeléskor megadni.

Fizetés kiszállítás esetén:

1. Banki átutalással:

Fuvarszervező kollegánkkal történt egyeztetést követően a megrendelt terméket és a szállítás díját a visszaigazolásban található bankszámlára kérjük előre átutalni. Rendeléséhez tartozó sorszámról kollegánk tájékoztatást ad, amit kérünk az utaláskor feltűntetni.

2. Ajándék díjmentes kiszállítás esetén logisztikai partnerünknél történő fizetés esetén:

Jelenleg az ajándék díjmentes kiszállítás esetén a Jade köves masszázságyaink, illetve a Relax&Dream masszázsfoteleink vételára kiegyenlíthető az átvétellel egyidőben, logisztikai partnerünknél, melyet kérünk rendeléskor jelezni. A fizetés készpénzben történhet.

Kiszállításkor történő fizetés esetén készpénzkezelési díjat számolunk fel, mely a termék vételárának a 3%-a. Például ha a készülék vételára 599.990 Ft, akkor ezen összeg 3%-a kerül felszámolásra, azaz 17.999 Ft utánvételi díj.

 A nagyméretű termékek vásárlásától való elállással kapcsolatban bővebb információért kattintson IDE.